Nytt plogsystem förenklar din snöröjning

Nya plogsystemet ES snow, bygger på enkelhet. Med ergonomisk joystick och en lättmanövrerad kontrollpanel styrs plogbilens  funktioner snabbt och smidigt genom ett och samma system.

Kompetent hydraulik

Vi kombinerar kompetens och erfarenhet med kvalitetsprodukter från några av världens ledande komponenttillverkare.

Användarvänlig elektronik

Intelligenta styrsystem och tydlig visualisering ger lättmanövrerade system som förenklar det dagliga arbetet och optimerar effektiviteten.

Hydraulik och elektronik i vältrimmat samspel

Med avancerad hydraulik och intelligenta styrsystem byggs totallösningar optimerade för varje kunds unika krav.

Mobil hydraulik när den är som bäst

ES Hydagent är specialister på kundanpassade hydraulsystem för mobila applikationer. Med avancerad hydraulik och intelligenta styrsystem byggs totallösningar optimerade för varje kunds unika krav.

Vår kompetens är bred. Vi levererar allt från handplockade komponenter till stora, komplexa system. Med smarta konstruktioner och genomtänkta produktval formas lösningar som uppfyller höga krav på funktionalitet, ergonomi och arbetsmiljö.

Det vi bygger landar ofta i entreprenad-, skogs- och jordbruksmaskiner men också i lastbilar och truckar. Våra kunder är små som stora OEM-tillverkare samt in- och påbyggare av utrustning.

Bakom oss finns flera av världens ledande tillverkare inom hydraulik, el och elektronik. Mångfalden ger oss fördelar. Vi får en oberoende ställning och kan vid varje tillfälle välja det bästa från varje leverantör.